Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím

Už jste poslali svůj dopis Ježíškovi?

Zavřít

Porce: 8 kousků

Doporučené množství: 1 kousek

Příprava: 20 min

Čas pečení: 1 hodina 25 min

Celkem: 6 hodin 45 min (včetně chladnutí a zatuhnutí)

Ingredience:

Korpus

Sýrová vrstva

  • 6 polévkových lžic řeckého jogurtu bez tuku
  • 6 polévkových lžic sýru ricotta s nízkým obsahem tuku
  • 90 g nízkotučného sýru Philadelphia
  • 1 vajíčko
  • 4 polévkové lžíce sladidla bez kalorií

Dýňová vrstva

  • 1¼ odměrky Quest® Vanilla Milkshake Protein Powder
  • 8 polévkových lžic dýňového pyré
  • 6 polévkových lžic neslazeného mandlového mléka
  • 6 polévkových lžic sladidla bez kalorií
  • 1 vajíčko
  • půlku polévkové lžíce dýňového koření
  • ¼ lžičku soli

Vodní lázeň

  • 1 l vody

Jak na to?

  • Předehřejte troubu na 200°C.
  • Nalámejte Quest Bar® na malé kousky. Vložte na pečící papír a pečte zhruba 4 minuty nebo než začnou být křupavé. Nechte vychladnout. Nastavte troubu na 160°C.
  • V mixéru zpracujte Quest Protein Chips™ na malé části. Přidejte opečené kousky Quest Bar® a opět rozmixujte.
  • Přidejte máslo, mandlový prášek a sladidlo. Promíchejte a dejte stranou.

Podklad

  • Pomocí ručního mixéru smíchejte jogurt, ricottu a sýr Philadephia. Mixujte do té doby než bude hmota jemná.
  • Nakonec přidejte vajíčko a sladidlo. Pečlivě promíchejte a dejte stranou.

Dýňový základ

  • V misce smíchejte Quest Protein Powder™, dýňové pyré, mandlové mléko, sladidlo, vajíčko, dýňové koření a sůl. Míchejte do hladka a následně odložte stranou.

Kompletování

  • Připravte si formu na dort o průměru 15 cm, kterou vložte na velký kus alobalu. Opatrně ohněte hrany alobalu nahoru a ujistěte se, že jste do něj neudělali díru. Alobal musí přesahovat formu!
  • Ve středním hrnci přiveďte vodu k varu.
  • Umístěte korpus do formy tak, aby byl po celém dně formy a zároveň i mírně nahoru do stran.
  • Celou formu i s alobalem umístěte na velký pekáč, který má vysoké strany.
  • Sýrovou vrstvu nalijte na korpus.
  • Dýňovou vrstvu pomalu rozetřete na sýrovou. Začněte od stran směrem do středu.
  • Opatrně nalijte vařící vodu do pekáče - zhruba do půlky formy.
  • Pečte 1 hodinu a 15 minut, než bude cheesecake na středu pevný na dotyk
  • Nechte hodinu vychladnout. Zakryjte potravinářskou folií a nechte alespoň 4 hodiny v lednici, nejlépe přes noc.

Výživové hodnoty  na 1 porci (celkem 8 porcí):

Kalorie: 189

Bílkoviny: 16g

Tuk: 11g

Čisté sacharidy: 5g 

Vláknina: 4g

Sacharidy celkem: 9g

Platební metody

Platební metody

Navštivte naši prodejnu v Praze

Kde nás najdete Stará Spojovací 2263/9 190 00 Praha 9 - Libeň (mapa)

Telefon do prodejny +420 606 073 474

Otevírací doba Po-Pá: 10:00-19:00

Zákazníci nás mají rádi

Dortík před 20 dny

Vyzvednutí v Praze nejlevnější PB2 arašídové máslo navíc ještě 10% sleva

2016 © Fit-Pro.cz - Všechna práva vyhrazena.
Eshop na míru vytvořil Webový servis