Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím

BCCA, iontové, karnitinové nebo energy. Máme všechny nápoje pro Vaši kondici.

Nevíte si rady

Jak asi víte, naše tělo tvoří z cca 60% voda, která je pro lidské tělo zdrojem vitamínů a minerálůkteré jsou pro fungování organismu nepostradatelné. V této kategorii máte na výběr z různých typů nápojů, od proteinových drinkůspalovačů, L-karnitinových drinkůsyrovátkových izolátů či koncentrátů pro váš pitný režim ve všech fázích vašeho tréninku.


Zajímavým druhem drinků jsou proteinové RTD drinky, které jsou namíchány s průměrným 30% obsahem Whey proteinu a minimálním obsahem sacharidů, v 0,5 litrovém balení. 

Stimulační energy drinky jsou zase tou pravou volbou, pokud potřebujete nastartovat před náročným tréninkem. Obsahují totiž  kombinaci látek jako jsou: kofein, taurin, niacin či vitamín B6.


Máte-li dotazy, neváhejte nám napsat. Rádi Vám zodpovíme vše, co se týká správného pitného režimu v rámci tréninku a doporučíme vhodnou kombinaci produktů.

Platební metody

Platební metody

                                                                                  Nie je k dispozícii žiadny popis.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Zákazníci nás mají rádi

2024 © Fit-Pro.cz - Všechna práva vyhrazena.