Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím

Beta-Alanine

Nevíte si rady

Beta alanin si tělo získává z bílkovin, konkrétně z kuřecího, hovězího, nebo vepřového masa. Bohužel v dnešní době, kdy veškeré suroviny mají maximálně 60% živin z původního složení, jen velmi těžké, aby si tělo svou potřebnou dávku vzalo přímo. Proto je velmi důležité a pro výkony nezbytné, suplementovat beta alanin napřímo.

Beta alanin jako takový má za důsledek zvýšení pružnosti buňky a tím zvyšuje její možný objem. Tato buňka tak může přijímat až o čtvrtinu více živin a koncentrace kyseliny mléčné, která stojí za únavou, se tím koncentruje a naše únava se oddaluje.

Účinky beta alaninu jsou nesporné a můžeme je jednoduše popsat jako: oddálení únavy svalů, zlepšení výkonnosti, vytrvalosti a v mnoha případech i zvýšení síly.

Platební metody

Platební metody

                                                                                  Nie je k dispozícii žiadny popis.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Zákazníci nás mají rádi

2024 © Fit-Pro.cz - Všechna práva vyhrazena.